Koffie- en theehuisje

Talent Moment is druk bezig met het starten van een eigen koffie- en theehuisje in Alkmaar. Talent Moment biedt hier de mogelijkheid voor talenten met een verstandelijke beperking om te werken en te leren. 

 

Voor de talenten die bij ons willen komen werken, zijn de volgende werkzaamheden mogelijk:

Producten maken, producten verpakken, producten verkopen, gasten bedienen, kassawerkzaamheden uitvoeren, schoonmaken en alles wat er verder nog komt kijken bij het runnen van een koffie- en theezaak.

Doordat er veel verschillende taken zijn, met verschillende moeilijkheidsgraden, is er voor elk talent wel een uitdaging te vinden. Door de kleinschaligheid van Talent Moment is het mogelijk om dingen uit te proberen, zodat de kwaliteiten van elk talent vol benut kan worden.

 

Het koffie- en theehuis van Talent Moment biedt voor gasten het volgende:

Een knusse plek waar u lekker een kopje koffie of thee kunt drinken met wat lekkers. Zin in een high tea of gewoon lekker thee met een stukje taart? Bij ons kunt u rustig en gezellig zitten. Als de koffie of thee lekker heeft gesmaakt, kunt u ook nog een zakje meenemen voor thuis. Wij hebben namelijk naast de mogelijkheid om te zitten ook een gedeelte winkel. In de winkel vindt u koffie, thee, lekkers en servies, gemaakt/verpakt door onze talenten.

 

Voordat we het thee en koffiehuis kunnen beginnen hebben we natuurlijk een leuke locatie nodig. Daar zijn we momenteel druk naar opzoek. Heeft u een idee voor een leuke locatie in Alkmaar, horen wij het ook erg graag! 

 

 

Geïnteresseerd in een werkplek bij Talent Moment? Stuur snel een bericht, dan kunnen wij een plekje voor u vrijhouden.