Dagbesteding

Talent Moment is een kleinschalige dagbesteding voor talenten met een verstandelijke beperking in Heerhugowaard. De dagbesteding is een koffie- en theehuisje (zitgedeelte en winkelgedeelte). Alle werkzaamheden worden door de talenten uitgevoerd, zo kan iedereen uitdagend werk doen passend bij zijn of haar niveau. 

 

Geïnteresseerd? Stuur snel een bericht.

 

Werkzaamheden

Alle werkzaamheden die bij een koffie- en theehuis horen, worden door de talenten uitgevoerd. Elk talent kan werkzaamheden uitvoeren naar zijn of haar eigen niveau. Door de kleinschaligheid (maximaal 4 talenten per dag) krijgt iedereen de kans om met klanten in contact te komen. Hieronder staan een aantal voorbeelden genoemd. 

- Bestellingen opnemen en klanten bedienen

- Cadeautjes maken voor in het winkelgedeelte

- Kassawerkzaamheden

- Schoonmaken

- Meedenken aan nieuwe producten

- Bakken

- Praatje maken met klanten

- Er is tussendoor ook de mogelijkheid om te ontspannen

Tijden dagbesteding

Talent Moment is dinsdag t/m zaterdag open. De dagbesteding begint rond 9.00 uur en eindigt tussen 15.30 en 16.30 uur.

We zijn erg flexibel, heeft u een andere wens wat betreft de tijden? geef dit vooral aan.

 

Voor wie?

Talent Moment is voor talenten met een verstandelijke beperking met een indicatie voor dagbesteding. Iedereen is welkom. Kom gratis een dag meelopen om te kijken of Talent Moment iets voor jou is.

Door wie

Mijn naam is Elyse Biersteker en ik ben het gezicht achter Talent Moment. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriend Elian en onze twee schildpadjes. Ik ben ergotherapeut van beroep en neem de visie van het vak mee in mijn bedrijf, hierdoor spelen participatie en zelfstandig handelen een grote rol in mijn werk. Ik werkte al een aantal jaar als individueel begeleider bij jong-volwassenen met een verstandelijke beperking toen ik in 2019 Talent Moment begon. Ik doe dit werk met veel liefde, enthousiasme en passie en ik merk dat ik dit ook terug krijg van de talenten.