Elyse

Mijn naam is Elyse Biersteker en ik ben het gezicht achter Talent Moment. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn schildpadje. Ik heb de opleiding tot ergotherapeut gevolgd en neem de visie van het vak mee in mijn bedrijf, hierdoor spelen participatie en zelfstandig handelen een grote rol in mijn werk.

Ik werkte al een aantal jaar als individueel begeleider bij jong-volwassenen met een verstandelijke beperking toen ik in 2019 Talent Moment thuis begon. Sinds 2021 is Talent Moment gevestigd in Middenwaard en is het een koffie- en theehuisje. Ik doe dit werk met veel liefde, enthousiasme en passie en ik merk dat ik dit ook terug krijg van de talenten.

Manon

Mijn naam is Manon Mul en ik ben sinds 2022 medewerker bij Talent Moment. Ik woon samen met mijn ouders in Oudkarspel. Mijn hart ligt bij werken met mensen met een beperking, daarom ben ik ook bij Talent Moment terecht gekomen. Ook heb ik een opleiding gevolgd voor het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn hobby´s zijn schilderen, macramé en koekjes/taarten bakken, dit doe ik dan ook graag met onze talenten.  

Samenwerkingen